Dupa Ioan Becali si Vasile Turcu, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare ar putea sa mai piarda inca un actionar.
Conform stirilor sportive ale Antenei 1, Cristi Borcea (foto) a primit o oferta de a investi la echipa maghiara Sopron, patronata
Dupa Ioan Becali si Vasile Turcu, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare ar putea sa mai piarda inca un actionar.
Conform stirilor sportive ale Antenei 1, Cristi Borcea (foto) a primit o oferta de a investi la echipa maghiara Sopron, patronata de omul de afaceri Marius Vizer, si se gandeste sa renunte la Dinamo. Sopron are in echipa sase fotbalisti romani, dar si pe Giuseppe Signori, fost jucator in Serie A la Lazio, Brescia sau Bologna. De asemenea, este detinatoarea Cupei Ungariei, avand drept obiectiv pentru anul viitor castigarea campionatului. Borcea este asteptat sa-i dea un raspuns definitiv fostului patron al lui FC Bihor in zece zile. CONDUCERE. In schimb, la Dinamo va veni, intr-o functie de conducere, Petre Buduru, care si-a reziliat ieri contractul cu divizionara B Astra Ploiesti. ""Trebuie ca oficialii de la Dinamo sa stabileasca noua organigrama a clubului si apoi sa vedem ce functie si ce atributii voi avea. Din cate am inteles, functia de presedinte va disparea"", a spus Buduru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.