Stari diferite pentru cele doua adversare de joi ale Stelei si Rapidului. Betis Sevilla a pierdut la Getafe si a jucat slab, in timp ce Hamburg a invins la München si pare a fi pe val. Urmarita de la fata locului de antrenorul Rapidulu

Stari diferite pentru cele doua adversare de joi ale Stelei si Rapidului. Betis Sevilla a pierdut la Getafe si a jucat slab, in timp ce Hamburg a invins la München si pare a fi pe val.

Urmarita de la fata locului de antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, HSV a reusit o partida mare, invingand cu 2-1 si provocand prima infrangere pe teren propriu liderului Bayern München.
RAPID. ""Au jucatori periculosi si trebuie tratati cu mare atentie. Se poate spune ca Hamburg este mult mai in forma decat Hertha"", a declarat tehnicianul giulestenilor. Sponsorul Jean Valvis s-a aratat mult mai optimist: ""Rapid va fi mai buna ca Bayern, pentru ca are un lot unit si valoros"". Rapidistii isi vor primi astazi primele pentru eliminarea Herthei Berlin. Stoperul belgian al lui Hamburg, Daniel Van Buyten, suspendat la meciul cu Bayern, este increzator inaintea confruntarii din Giulesti. ""Daca baietii joaca mereu asa fara mine, atunci nu voi mai intra pe teren. Ne bucuram pentru aceasta victorie si vrem sa repetam figura si joi.""
STEAUA. Prezent la meciul Getafe - Betis (1-0) de duminica seara, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat: ""Nu au avut o zi tocmai fericita, dar nu asta este valoarea lor. Si Getafe a prins o zi buna, plus ca terenul i-a avantajat foarte mult. Speram sa continue acest moment nefast, dar cel mai important este cum vom juca noi. Cred ca starea terenului de la Bucuresti ii avantajeaza, avand in vedere pe ce teren au jucat ei duminica"".
SOMATI. Steaua si Rapid au serioase probleme inaintea startului Diviziei A. LPF a anuntat ieri ca cele doua grupari, alaturi de FC Arges si de Jiul Petrosani, nu vor fi inscrise in campionat daca nu isi vor achita datoriile pana la 10 martie. De altfel, Rapid trebuie sa achite ""secundului"" Mihai Stoica suma de 45.000 de dolari.

SPANIOLII, SPERIATI DE VREME


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.