Olanda este o tara ""prietenoasa"" cu artistii romani care-si cauta celebritatea peste hotare.
Dupa Akcent, Alexandra Ungureanu si Crush forteaza frecventele posturilor de radio si play-list-urile din discotecile olandeze. ""Plang noptile"" d
Olanda este o tara ""prietenoasa"" cu artistii romani care-si cauta celebritatea peste hotare.
Dupa Akcent, Alexandra Ungureanu si Crush forteaza frecventele posturilor de radio si play-list-urile din discotecile olandeze. ""Plang noptile"" devine abia acum un ""hit"", desi, imediat dupa lansarea ei, piesa a participat la Festivalul de la Mamaia 2005, la sectiunea ""Slagare"".
Din decembrie 2005, varianta sa in limba engleza, ""Give Me 2nite"", a intrat in playlist-ul radiourilor locale olandeze, urmand traseul batut de Akcent. Saptamana trecuta, reteaua FM cu cea mai mare audienta din Tara Lalelelor a inclus ""Give Me 2nite"" in sondajele zilnice, ascultatorii votand-o ca hit prin intermediul SMS-urilor. De cateva zile, piesa Alexandrei Ungureanu&Crush a fost lansata pentru olandezi pe un CD care include mai multe variante, inclusiv pe cea in limba romana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.