Avertismentele Bruxellesului cu privire la marea coruptie si numarul crescand al asasinatelor in randul oamenilor de afaceri au avut un ecou in mass-media din Bulgaria, care au publicat un clasament al celor mai bogati oameni de afaceri. Si nu e
Avertismentele Bruxellesului cu privire la marea coruptie si numarul crescand al asasinatelor in randul oamenilor de afaceri au avut un ecou in mass-media din Bulgaria, care au publicat un clasament al celor mai bogati oameni de afaceri.

Si nu e vorba de orice top, ci de unul al avutilor care si-au acumulat averea respectand litera legii. Clasamentul, care a reunit 100 de afaceristi, este cu lejeritate dominat de Mitko Sabev, in varsta de 44 de ani, proprietarul unui consortiu petrolier.
STRANGATORI. Averea lui Sabev a fost estimata la 120 de milioane de euro, suma in care au fost incluse si actiunile pe care acesta le detine in peste 30 de companii, titreaza cotidianul financiar bulgar Pari, autorul clasamentului.
Printre cei mai bogati oameni de afa-ceri se numara si doi deputati socialisti si chiar un jurnalist. Per total, cei 100 de oameni de afaceri din top detin active in valoare de 715 milioane de euro, dintre care 296 de milioane de euro se impart numai intre primii zece afaceristi din clasament. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.