INGREDIENTE: doua vinete de marime potrivita, 75 ml ulei, 8 ciuperci albe, doua cepe, 4 catei de usturoi, 50 g pulbere de parmezan (ori parmezan ras foarte fin), 50 g pesmet, sare, piper. PREPARARE: Spalati vinetele si taiati-le in doua, pe lung. Cu
INGREDIENTE: doua vinete de marime potrivita, 75 ml ulei, 8 ciuperci albe, doua cepe, 4 catei de usturoi, 50 g pulbere de parmezan (ori parmezan ras foarte fin), 50 g pesmet, sare, piper.
PREPARARE: Spalati vinetele si taiati-le in doua, pe lung. Cu o lingurita scobiti miezul. Presarati sare, lasati-le sa-si lase zeama amara, pe care apoi o scurgeti. Frigeti vinetele in ulei fierbinte. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in lamele. Curatati ceapa si usturoiul, tocati totul marunt, asemenea si miezul vinetelor si caliti-le in ulei fierbinte. Asezonati cu sare si piper. Umpleti vinetele cu aceasta farsa, presarati deasupra pesmet si pulbere de parmezan si dati la cuptor, pentru cateva minute.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.