Producatorul de automobile Nissan a prezentat la Geneva noul concept Pivo.
Masina electrica se remarca prin formele rotunjite dar mai ales prin cabina pasagerilor. De forma rotunda asemeni unui ou, cabina se roteste la 360 de grade. Aceasta o
Producatorul de automobile Nissan a prezentat la Geneva noul concept Pivo.
Masina electrica se remarca prin formele rotunjite dar mai ales prin cabina pasagerilor. De forma rotunda asemeni unui ou, cabina se roteste la 360 de grade. Aceasta optiune ii scuteste pe soferi de mersul cu spatele, dar mai ales ii va face fericti pe cei care urasc parcarea cu spatele. Pivo este ideala pentru aglomeratia din marile orase, putand transporta pana la trei pasageri in ciuda dimensiunii reduse (2,7 metri). In fata are un singur loc pozitionat central pentru sofer, iar in spate doua scaune pentru pasageri. Usile sunt actionate electric si se deschid in lateral. Alimentarea masinii se face de la o baterie ultra-plata. Rezultatul: zero emisie de gaze poluante. Interiorul cabinei nu are nici un unghi mort. Asta, deoarece pe caroseria care sustine geamurile sunt montate camere de filmat, iar in interior monitoare LCD care se transforma in geamuri virtuale. Astfel, conducatorul masinii are vedere panoramica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.