Transferul mijlocasului David Carney in Ghencea a cazut, internationalul australian dorind sa joace in Divizia A decat trei luni. In schimb, la Steaua ar putea evolua peruanul Gianmarco Loncharich, care se antreneaza de miercuri sub comanda lui C
Transferul mijlocasului David Carney in Ghencea a cazut, internationalul australian dorind sa joace in Divizia A decat trei luni.

In schimb, la Steaua ar putea evolua peruanul Gianmarco Loncharich, care se antreneaza de miercuri sub comanda lui Cosmin Olaroiu. ""Este international de tineret si are trei selectii in prima reprezentativa. Olaroiu l-a vazut pe o caseta, acum ramane sa-l mai urma-reasca la antrenamente si sa se hotarasca"", a declarat impresarul Dumitru Tudor. Loncharich, 23 de ani, poate evolua fundas central sau inchizator. Acum e liber de contract.
BILETE. De maine, se pun in vanzare biletele pentru meciul-tur cu Betis, care va avea loc la 9 martie, pe Stadionul National. Tichetele costa 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna a doua, 30 de lei la tribuna intai si 200 de lei la tribuna zero.
BETIS. Mijlocasul Miguel Angel este sigur ca Betis Sevilla va elimina Steaua si spera sa revina pe teren cat mai curand dupa accidentarea suferita in meciul cu Chelsea, din octombrie 2005, din grupele Ligii Campionilor: ""Avem o dubla mansa cu Steaua, de care nu am nici o indoiala ca vom trece"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.