Unul dintre noile proiecte ale Antenei 1 pentru aceasta primavara este o emisiune de divertisment, al carei scenariu a trezit atentia multor vedete autohtone, dornice sa se prezinte la casting. Concurenta a fost acerba, mai ales ca au fost prevaz
Unul dintre noile proiecte ale Antenei 1 pentru aceasta primavara este o emisiune de divertisment, al carei scenariu a trezit atentia multor vedete autohtone, dornice sa se prezinte la casting.

Concurenta a fost acerba, mai ales ca au fost prevazute pentru postura de gazde ale show-ului numai doua ""locuri"". Una dintre cele care au trecut cu brio probele este Luminita Anghel (foto). ""Colaborarea cu Antena 1 este cu siguranta o evolutie. Emisiunea pe care o prezint va fi difuzata in prime-time si este o provocare pentru mine, mai ales dupa cei sapte ani petrecuti in TVR. Sunt convinsa ca nu imi va influenta negativ cariera artistica, dar o va consolida pe cea de prezentator tv."" ""Va fi un show extrem de amuzant, dar care va da de gandit, va schimba mentalitatea multor telespectatori"", declara directorul de productie al Antenei 1, Monica Mihai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.