La trei zile dupa finala Eurovision, Indiggo, cu tot cu mama-manager, continua sa se dea in spectacol. Dupa ce a amenintat ca da in judecata firma care s-a ocupat de televoting, Violetei Modorcea i-a casunat pe Maruta.
Invitata alaturi de fiicele sale la ""VDTV"", de la Antena 3, mama Indiggo a cantat aceeasi melodie despre nedreptatea de la Eurovision. Colac peste pupaza, cele trei Modorcea au parasit emisiunea, in direct: ""I-au adus acuze lui Catalin Maruta ca isi face imagine pe spatele lor, ca scrie lucruri urate, pe site-uri. Avand in vedere gravitatea acuzelor, l-am luat pe Maruta in direct, la telefon. Invitatele au protestat si au parasit studioul cand s-a facut legatura telefonica"", ne-a povestit Silvia Ionita, editor-prezentator ""VDTV"".
Gemenele au apucat sa spuna ca au acceptat invitatia Antenei 3 doar daca nu intra si Maruta in direct. ""Nu este adevarat! Noi nu facem emisiuni aranjate. Ni s-a mai intamplat sa iasa scantei in studio, dar nimeni nu a plecat fara sa-si argumenteze pozitia. Ceea ce dovedeste ca surorile nu aveau argumente"", ne-a mai spus Silvia Ionita. Maruta a avut ultimul cuvant: ""Sunt convins ca n-au plecat din cauza mea. Probabil, erau invitate la alta emisiune sau trebuia sa se intalneasca cu un avocat important.""