Florentino Perez (foto) a ajuns la concluzia ca singurul lucru pe care il mai poate face pentru Real Madrid este sa se inlocuiasca pe sine. Astfel ca, luni seara, spre surpriza tuturor, Perez si-a prezentat demisia dupa aproape sase ani petrecuti la
Florentino Perez (foto) a ajuns la concluzia ca singurul lucru pe care il mai poate face pentru Real Madrid este sa se inlocuiasca pe sine. Astfel ca, luni seara, spre surpriza tuturor, Perez si-a prezentat demisia dupa aproape sase ani petrecuti la conducerea ""galacticilor"".
MASURI. ""Am schimbat mai multi antrenori, iar acum nu mi-a mai ramas de facut decat sa schimb presedintele. Real Madrid are nevoie de ceva nou, asa ca este momentul oportun sa plec"", a spus Perez. Real nu a mai castigat nici un trofeu din 2003, iar in acest sezon a fost eliminata din Cupa Spaniei, a fost invinsa in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor de Arsenal, iar in campionat se afla la zece puncte de liderul Barcelona.
GRESELI. Perez a infiintat un sistem rasunator de transferuri, angajand o vedeta in fiecare an, atat pentru a-i multumi pe suporteri, cat si pentru castigurile financiare: Luis Figo in 2000, Zinedine Zidane in 2001, Ronaldo in 2002 si David Beckham in 2003. Majoritatea publicatiilor spaniole considera ca Florentino nu a stiut sa gestioneze echipa pe care chiar el a creat-o si apoi a ales sa plece intr-un moment nepotrivit. ""Monstrul si-a devorat creatorul"", a scris cotidianul El Mundo Deportivo, in timp ce El Mundo considera ca ""principala sa greseala a fost ca a crezut ca marketingul si carnetul de cecuri sunt suficiente pentru a obtine cea mai buna echipa din lume"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.