Relatiile reci din ultimul timp dintre patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe l-au determinat pe antrenorul Razvan Lucescu sa faca un apel catre cei doi inaintea inceperii returului. ""Sper sa lasam toate problemele in spate si subli

Relatiile reci din ultimul timp dintre patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe l-au determinat pe antrenorul Razvan Lucescu sa faca un apel catre cei doi inaintea inceperii returului.

""Sper sa lasam toate problemele in spate si subliniez inca o data, strig cat pot de tare: Trebuie sa fim uniti! Ca sa avem o sansa sa mergem inainte, echipa trebuie sa simta o stabilitate foarte mare la nivelul conducerii"", a spus Lucescu inaintea antrenamentului de ieri dimineata, adaugand ca intarzierea platilor nu este o problema atat de mare: ""Sper ca vin si banii, chiar daca au mai fost intarzieri, pana la urma s-au achitat. Am discutat si cu jucatorii, care au inteles foarte bine pana acum. Au traversat perioade grele, dar in final au fost recompensati"".
INCEPUT. Tehnicianul este de parere ca meciul cu FC Vaslui, primul din retur, este unul dificil. ""Trebuie sa pornim de la zero, respectandu-ne adversarul. Pregatim deja meciul cu Hamburg, dar trebuie sa fim foarte atenti la acest meci de campionat. Pentru noi sunt trei puncte foarte importante puse in joc. Vasluiul nu va veni la Bucuresti sa numere cate goluri primeste"", a spus Lucescu.

MOLDOVAN E REFACUT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.