Salon moto-sexy, la Romexpo Salonul de Motociclete accesorii si echipamente Bucuresti (SMAEB) si-a deschis ieri portile in Capitala. Motoare puternice si fete frumoase ii asteapta pe cei curiosi, pana duminica, la Complexul Expozitional Romexpo, i

Salon moto-sexy, la Romexpo

Salonul de Motociclete accesorii si echipamente Bucuresti (SMAEB) si-a deschis ieri portile in Capitala. Motoare puternice si fete frumoase ii asteapta pe cei curiosi, pana duminica, la Complexul Expozitional Romexpo, in pavilionul central - cupola, la parter si la etaj. Biletul de intrare va costa 5 RON. (Dana Purgaru)

Interceptari - La mana firmelor de telefonie
Interceptarea convorbirilor telefonice ar putea fi facuta de companiile de telefonie, la cererea procurorului, cu acordul judecatorului, daca Parlamentul va aproba modificarile la Codul de Procedura Penala propuse de Ministerul Justitiei, a anuntat ieri deputatul PD Augustin Zegrean. Aceste interceptari ar putea fi facute pe o perioada de sase luni, urmand ca ulterior inregistrarile sa fie distruse.

Cluj-Napoca / Masina Postei a fost incendiata
O masina a Postei cu patru tone de scrisori si colete a ars intr-un incendiu, in noaptea de joi spre vineri, la Someseni, Cluj. Focul a izbucnit in interiorul masinii si s-a extins rapid. Cauza probabila a fost un scurtcircuit la instalatia de alarma a masinii. Pompierii nu exclud insa ipoteza unui colet-capcana sau a unei scrisori care ar fi putut contine o substanta inflamabila. Posta Romana va acorda despagubiri destinatarilor scrisorilor arse.

Puscariasi dusi la meci

Meciul de fotbal dintre Olimpia Satu-Mare si FC Bihor Oradea, din cadrul Diviziei B, va fi urmarit, astazi, de 46 de detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Oradea, dintre care 12 minori. Potrivit conducerii Penitenciarului, actiunea are caracter socio-educativ. (N.I.)

Lege cotroversata - Boc se leapada de Marinescu
Initiativa legislativa a senatorului PD Marius Marinescu privind sponsorizarea este una personala si nu a avut girul Aliantei sau al Coalitiei de guvernare, a declarat ieri, liderul democrat, Emil Boc. El a spus ca impactul acestei legi va fi discutat in Camera Deputatilor, care este camera decizionala. Potrivit initiativei lui Marinescu, adoptata joi de Senat, societatile cu capital de stat, institutiile si autoritatile publice nu vor mai putea sponsoriza firmele private.
Timis - Imprumut pentru bazinele hidro
Premierul Tariceanu, care
s-a intalnit ieri cu autoritatile judetene din Timis, a declarat ca bazinele hidrografice Bega si Timis vor fi reamenajate. Banii vor veni dintr-un imprumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, in valoare de aproape 43 de milioane de euro.
Proiect - Datini si obiceiuri la gradinita
Gradinita 262 din Sectorul 4 al Capitalei a gazduit recent o actiune din cadrul proiectului ""Datini, traditii, obiceiuri si dansuri populare"", la care au mai participat si unitati scolare din Belgia, Germania si Italia. Cele patru tari sunt implicate intr-un proiect international care se va incheia anul viitor printr-o manifestare la Mons, in Belgia.
Decizie - Fratii Mihailescu raman dupa gratii
Fratii Ion si Nicolae Mihailescu din Craiova raman in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri recursul acestora impotriva prelungirii arestarii preventive. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Dan Stoica, administratorul firmelor fratilor Mihailescu. Ei sunt acuzati ca prin evaziune fiscala si spalare de bani au prejudiciat statul cu circa 300 de miliarde de lei vechi.
Iasi - Omagiu pentru romanul ucis in Irak
Prefectul judetului Iasi, Radu Prisacaru, intentioneaza sa dea unei strazi din municipiu numele militarului roman ucis in Irak saptamana trecuta, Bogdan Valerian Hancu. El are initiativa unui omagiu similar si pentru victimele accidentului din ianuarie, in care a fost implicat un elicopter SMURD. ""Am discutat si cu cativa profesori universitari, insa acestia s-au aratat nemultumiti de faptul ca multe personalitati istorice nu au beneficiat de un astfel de omagiu"", a spus Prisacaru.
Ramnicu-Sarat / Memorial la fostul penitenciar
Fosta inchisoare de la Ramnicu-Sarat ar putea deveni memorial anticomunist. Deputatul liberal George Scutaru a declarat ca face deja demersuri pentru a transforma actualul depozit comercial intr-un muzeu dupa modelul Sighet. Parlamentarul buzoian sustine ca are sprijinul Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului si a Ministerul Culturii si Cultelor. La penitenciarul din Ramnicu-Sarat au fost inchisi, printre altii, in timpul regimului comunist Ion Mihalache, Corneliu Coposu si Ion Diaconescu.
Universitate - Porti deschise la Titu Maiorescu
Tinerii care inca nu s-au decis ce facultate sa urmeze se pot orienta pana la 7 mai, in cadrul Zilelor portilor deschise, la Universitatea Titu Maiorescu. Cele sase facultati, de Drept, Psihologie, Stiinte economice, Medicina generala, Medicina dentara, Stiinta si tehnologia informatiei si Colegiul de Tehnica dentara isi vor prezenta oferta educationala pentru anul universitar 2006-2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.