""Cronica Carcotasilor"" revine pe frecventa din 8 martie, de la ora 20:00. Pe aceasta cale, carcotasii isi cer scuze fata de publicul care-i asteapta cu nerabdare pe 1 martie, asa cum era stabilit initial.
""Problema"", daca se poate spune a
""Cronica Carcotasilor"" revine pe frecventa din 8 martie, de la ora 20:00. Pe aceasta cale, carcotasii isi cer scuze fata de publicul care-i asteapta cu nerabdare pe 1 martie, asa cum era stabilit initial.
""Problema"", daca se poate spune asa, e ca Prima TV isi schimba locatia. Iar mutarea nu e doar una de ""carat echipament de colo-colo"", ci e vorba de o mutare structurala: ""Tot ce inseamna trust SBS se muta, nu doar Cro-nica. Si acum, ca ne-au preluat astia cu totul, o sa avem cea mai avansata statie TV din Europa, urmand ca toate statiile SBS sa preia aceasta structura"", zisera carcotasii, incantati de performantele trustului pe care-l slujesc cu seriozitate si care, la randul lui, ii lasa sa-si faca meseria. TELEFONUL! Pentru ca da, toata echipa autohtona angajata SBS (zic ""carcotasii"") a cazut de acord ca cele mai de pret castiguri de pe urma preluarii trustului sunt independenta si ""neatarnarea"": ""Astia nu prea au mama, nu prea au tata, nu-i influenteaza nici sfera politica, nici cea a business-ului. Vezi, la noi nu se primesc «acele telefoane!»"". MATERIE PRIMA. ""Pai, materie prima avem suficientaa€¦"" De exemplu, pe matusa Tamara n-o vor ocoli nici carcotasii, asa cum probabil n-o va ocoli nici un grup umoristic. Pentru ca, vorba lui Geoana (citat cu interes de Gainusa): ""De matusa Tamara se stie pana la ultimul birt"". ZAMBACCIAN TV. In ultima instanta, continua el, daca nu e matusa Tamara, atunci ""unchiul Zambaccian"" tot e! ""Desi nu stiu daca Nastase o sa se poata uita, ca zic astia ca-i sigileaza casa. Dar nu-i nimic, ca poate sa se uite pe geam. Desigur, pe geamul termopan..."", rad baietii ""carcotas"". In fine, Misu decreteaza: ""In ultima vreme, cand deschid televizorul, indiferent de post, am impresia ca ma uit la «Zambaccian TV», un reality show transmis in direct de la DNA!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.