Deputatii au adoptat ieri prelungirea termenului de dezbatere si vot final pentru ratificarea acordului de infiintare a fundatiei Gojdu, de la 45 de zile la 60. Termenul expira ieri, proiectul de lege putand fi aprobat tacit. Pentru ca propunerea
Deputatii au adoptat ieri prelungirea termenului de dezbatere si vot final pentru ratificarea acordului de infiintare a fundatiei Gojdu, de la 45 de zile la 60.

Termenul expira ieri, proiectul de lege putand fi aprobat tacit. Pentru ca propunerea PNL de retrimitere a proiectului la Comisia Juridica, care intocmise raport negativ, a fost respinsa cu 113 voturi ""pentru"", 113 voturi ""impotriva"" si doua abtineri (adunate la voturile contra), deputatii va trebui sa ia o decizie in plen.
IN COALITIE. La ora inchiderii editiei, ordonanta privind acordul romano-ungar pentru infiintarea Fundatiei publice Emanoil Gojdu (foto) era discutata de reprezentantii coalitiei de guvernamant intruniti la Palatul Victoria, acest acord fiind contestat de reprezentantii PD. Reprezentantii coalitiei ar putea lua in discutie si Legea privind statutul minoritatilor, precum si modificarile la Legea de finantare a partidelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.