Faimoasa trupa de dans din Turcia ""Fire of Anatolia"" va sustine un spectacol de dans asta seara, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00. Cei 70 de dansatori vor evolua pe scena ""ajutati"" de un echipament care cantareste doua tone. Turcii vi
Faimoasa trupa de dans din Turcia ""Fire of Anatolia"" va sustine un spectacol de dans asta seara, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00.

Cei 70 de dansatori vor evolua pe scena ""ajutati"" de un echipament care cantareste doua tone. Turcii vin pentru a treia oara in Romania si se afla la mijlocul unui megaturneu mondial, inceput luna trecuta la Istanbul si continuat la Sarajevo. Dupa Bucuresti, turneul continua cu Turcia, Bahrein, Malaiezia si se termina cu Olanda, in noiembrie. Fire of Anatolia au sustinut 900 de show-uri care au numarat 7 milioane de spectatori din 34 de tari. (Claudia Daboveanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.