Conducerea dinamovista a anuntat ieri componenta definitiva a staff-ului tehnic pentru acest retur. Director tehnic va fi Cornel Dinu, Ion Marin a fost instalat antrenor principal, iar ""secunzi"" vor fi Florin Tene si italianul Marco Onetto.

Aflat sub contract cu divizionara B FC Bihor, Ion Marin a fost repede convins, luni seara, sa revina dupa cinci ani pe banca tehnica a lui Dinamo. In sezonul 2001-2002, cuplul Cornel Dinu - Ion Marin a reusit eventul.
INTERIMAR. ""In momentul acesta, Dinamo trece printr-o criza. Preluarea echipei acum implica niste riscuri foarte mari. Dar noi, dinamovistii, avem, pe langa multe rele, si o calitate: atunci cand este nevoie de noi, indiferent cat este de greu, ne adunam si punem umarul sa urnim «caruta»"", a declarat ieri noul antrenor al trupei din Stefan cel Mare. Cel poreclit ""Sapaliga"" va semna un contract valabil pana la finalul acestui campionat, cu obiectiv de castigare a titlului. Totusi, din cate se pare, Ion Marin este doar o solutie de moment, pentru ca din vara urmeaza a reveni Ioan Andone, care nu isi va mai prelungi contractul cu Omonia Nicosia. In cantonamentul de la Saftica, Ion Marin a fost prezentat ieri lotulului dinamovist. Alaturi de directorul tehnic, Cornel Dinu, ""Sapaliga"" a purtat o discutie de aproximativ o ora.

TURCU SE VEDE PATRON