Luni seara, in studioul emisiunii ""Miezul problemei"", moderata de Madalin Ionescu la National TV, a fost invitat controversatul om de afaceri Gigi Becali. Contrar asteptarilor telespectatorilor, latifundiarul din Pipera nu a vorbit despre succ

Luni seara, in studioul emisiunii ""Miezul problemei"", moderata de Madalin Ionescu la National TV, a fost invitat controversatul om de afaceri Gigi Becali.

Contrar asteptarilor telespectatorilor, latifundiarul din Pipera nu a vorbit despre succesul echipei pe care o patroneaza, Steaua Bucuresti, subiectul principal al talk-show-ului fiind politica. Liderul PNG a facut o afirmatie care, cu siguranta, daca se va adeveri, va bulversa scena politica romaneasca. Mai exact, Gigi Becali i-a declarat lui Madalin Ionescu ca a batut palma cu fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ciorbea, care l-a asigurat ca, in curand, Becali va deveni noul presedinte al PNTCD.

FUZIUNE. In continuare, Becali a mai afirmat ca actuala formatiune politica pe care o conduce, PNG, va fuziona prin absorbtie cu PNTCD, fiind convins ca in urma acestei asocieri politice noul sau partid va atinge usor 8%-10% din preferintele electoratului, devenind astfel noul arbitru al politicii romanesti. De asemenea, Becali a mai afirmat ca este in negocieri cu multi romani bogati din diaspora americana, care l-au asigurat ca-l vor sprijini financiar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.