Ce sanse are un serial de comedie nesponsorizat? Cativa tineri, implicati in proiectul Crazy Paradise, inca asteapta raspunsul. Daca n-ai pile pe la televiziuni si nici sponsori babani, iti mai ramane o sansa: sa-ti faci serialul tau de comedi
Ce sanse are un serial de comedie nesponsorizat? Cativa tineri, implicati in proiectul Crazy Paradise, inca asteapta raspunsul.

Daca n-ai pile pe la televiziuni si nici sponsori babani, iti mai ramane o sansa: sa-ti faci serialul tau de comedie pe genunchi si apoi, dramatic, sa-l lasi in voia sortii, pe internet. Sperand, bineinteles, ca cineva te va remarca si-ti va deschide usa vreunei televiziuni.
LA LIBER. Crazy Paradise este primul film serial de comedie facut de amatori din Romania. ""Cele sase episoade produse pana in acest moment circula pe internet si au lasat o impresie buna, starnind multe rasete celor care l-au vizionat"", spun autorii serialului. Nu ne dam cu parerea, ca nu suntem critici de film. Mai bine vizitati site-ul serialului, www.crazyparadise.ro, unde puteti viziona primele sase episoade. Protagonistii sunt Mihai Manea (Gargaune), personajul chitros, Victor Tatu (Garabete) - prostul, Mihai Dinu (Delma) - onestul si multe alte personaje secundare. Scenariul ii apartine lui Gargaune, iar regia este semnata de Adrian Boioglu, fost corespondent al Stirilor Pro Tv la Constanta, actualmente corespondent TVR.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.