Loganul castigat ieri va pleca spre orasul Mihailesti, judetul Giurgiu, iar destinatar este domnul Radu Gheorghe, de 51 de ani. In prezent, Radu nu are un loc de munca, asa ca petrece mult timp acasa, si printre activitatile lui favorite se numara
Loganul castigat ieri va pleca spre orasul Mihailesti, judetul Giurgiu, iar destinatar este domnul Radu Gheorghe, de 51 de ani.
In prezent, Radu nu are un loc de munca, asa ca petrece mult timp acasa, si printre activitatile lui favorite se numara si lecturarea Jurnalului National, pe care il cumpara zilnic. Asa a facut si ieri. Impreuna cu un prieten au cumparat trei ziare, cate unul pentru fiecare, si unul doar pentru talon. Prietenul lui Radu si-a razuit talonul si a castigat un ziar gratuit. Radu a fost ""putin"" mai norocos: a castigat premiul cel mare al zilei: un Logan Diesel! Grabit sa-si inregistreze castigul, dar si extrem de emotionat, Radu ne-a trimis, spre validare, talonul castigator de Gazeta, in loc de cel cu Loganul. Abia mai apoi, cand colegii de la marketing au observat greseala, Radu a expediat si talonul corect.
Radu Gheorghe este casatorit si are doi baieti mari, de 18 si 22 de ani. ""Cred ca o sa vand masina, ca acum am mai degraba nevoie de bani. O sa incerc sa asigur un viitor copiilor mei.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.