Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, le cere liderilor PNL si PD mai putine declaratii in presa, el considerand ca problema fuziunii intre cele doua partide ar trebui clarificata in interiorul Aliantei, si nu prin aparitii publice. Referindu-se
Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, le cere liderilor PNL si PD mai putine declaratii in presa, el considerand ca problema fuziunii intre cele doua partide ar trebui clarificata in interiorul Aliantei, si nu prin aparitii publice.

Referindu-se la tensiunile aparute intre PNL si PD la sfarsitul saptamanii trecute, Borbely le-a cerut reprezentantilor PNL si PD ""mai putine talk-show-uri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare"" pe obligatiile Guvernului in perspectiva integrarii in UE. El a spus ca trebuie si o analiza in detaliu a indeplinirii programului de guvernare, la un an de la instalarea la putere a coalitiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.