Continuam publicarea topurilor pentru cele mai vandute carti ale anului trecut. Este randul celor mai vandute carti de la Editura Nemira, fie ca vorbim despre titluri de fictiune sau nu. Cum era si normal, majoritatea titlurilor de la aceasta edi

Continuam publicarea topurilor pentru cele mai vandute carti ale anului trecut. Este randul celor mai vandute carti de la Editura Nemira, fie ca vorbim despre titluri de fictiune sau nu.

Cum era si normal, majoritatea titlurilor de la aceasta editura apartin genului SF. Orson Scott Card este un clasic al genului si, iata, trilogia Ender este prezenta in integralitatea ei in acest top, urmand parca sa faca intrarea noii trilogii din care a aparut deja ""Copiii mintii"". Si ca tot vorbim de clasici, din clasament nu putea lipsi Stephen King. O alta carte cu ""va urma"" este ""Codul Bibliei"". Aflat pe primul loc, volumul lui Michael Drosnin beneficiaza si el de o continuare, ""Codul Bibliei 2"", care va aparea in aceste zile.
In fine, deloc de neglijat, cartile utilitare: Asfa Wossen- Asserate si al sau manual de ""Bune maniere"". Ati citit vreodata o astfel de carte scrisa de un print al casei imperiale etiopiene? Incercati!

CLASAMENT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.