Lume, lume... Parada canina Un caine pug, costumat in Yoda (binecunoscutul personaj din Razboiul Stelelor), concureaza la Parada anuala a cainilor din rasa Pug, desfasurata in Bradenton, Florida. El s-a intrecut cu alte 117 patrupede, costumate

Lume, lume...
Parada canina

Un caine pug, costumat in Yoda
(binecunoscutul personaj din Razboiul Stelelor), concureaza la Parada anuala a cainilor din rasa Pug, desfasurata in Bradenton, Florida. El s-a intrecut cu alte 117 patrupede, costumate fie in Marilyn Monroe, fie in pompieri.

Razbunare de sot

Un britanic s-a razbunat pe sotia infidela vanzand pe internet peste 200 de poze sexy ale femeii. ""Se harjoneste cu cel pe care eu il consider cel mai bun prieten. E vremea razbunarii"", a scris sotul incornorat (al carui nume nu a fost dat
publicitatii) pe eBay. Un CD cu poze costa aproximativ 5 lire sterline.

Droguri - George Michael, lesinat in masina
Cantaretul George Michael a fost arestat in cartierul londonez West End, fiind suspectat de posesie de droguri, transmite BBC. ""Un cetatean ne-a anuntat telefonic ca a vazut un om cazut peste volanul masinii, pe o strada in apropiere de Hyde Park Corner"", a declarat un purtator de cuvant al politiei metropolitane. Initial, artistul a fost arestat pentru incapacitate de a conduce masina, dar acuzatia a fost retrasa dupa ce a fost consultat de un medic. ""Asupra barbatului au fost gasite substante ce pareau a fi opiu, antidepresive si halucinogene"", a mai spus reprezentantul politiei.
Muzeu - Bizarerii medicale
Un smoc urias de par, gasit in stomacul unei fetite de 12 ani, care obisnuia sa isi roada parul, piciorul unui tanar, care s-a dezvoltat exagerat din cauza unei boli rare, elefantiazis, sunt cateva dintre bizareriile medicale colectate de catre Muzeul National al Sanatatii si Medicinei din SUA. Una dintre cele mai populare ""bizarerii"" expuse apartine unui general de armata, Daniel E. Sickles, care a luptat la Gettysburg, in timpul razboiului civil din SUA. El a decis sa tri-mita muzeului piciorul, intr-un cosciug in miniatura, alaturi de un bilet pe care scria: ""Complimente din partea generalului D.E.S."".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.