Presedintele CIO, Jacques Rogge, a declarat inchisa a 20-a editie a JO de iarna, duminica seara, la Torino, si a predat stafeta orasului canadian Vancouver, care va gazdui editia din 2010. Ceremonia de inchidere a avut parte de un incident. Dis
Presedintele CIO, Jacques Rogge, a declarat inchisa
a 20-a editie a JO de iarna, duminica seara, la Torino, si a predat stafeta orasului canadian Vancouver, care va gazdui editia din 2010.

Ceremonia de inchidere a avut parte de un incident. Discursul presedintelui Comitetului de Organizare, Valentino Castellani, a fost perturbat de un barbat imbracat intr-un tricou negru pe care era scris numele unui casino. Dupa ce a urcat pe scena, intrusul a fost retinut de serviciul de securitate.
""Ura! Suntem campionii de aur!"", a titrat cotidianul Bild, dupa ce Germania a terminat pe primul loc in clasamentul pe medalii. Iar Die Welt considera ca olimpicii au salvat onoarea Germaniei: ""In timp ce pilotul Michael Schumacher si-a pierdut statutul de invincibilitate, ciclistul Jan Ulrich alearga degeaba dupa o victorie in Turul Frantei, iar selectionerul echipei nationale de fotbal este in conflict cu propriii jucatori, sportivii de pe gheata si zapada au avut succese demne de incredere"". La medalii, Germania a fost urmata de SUA si de Austria.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.