Omar Hayssam (foto), judecat in dosarul privind rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak, nu a putut fi audiat ieri la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca era sub efectul sedativelor. Intrebat de judecator cand i-au fost administrate ultima da
Omar Hayssam (foto), judecat in dosarul privind rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak, nu a putut fi audiat ieri la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca era sub efectul sedativelor.

Intrebat de judecator cand i-au fost administrate ultima data sedative, Omar a spus ca in cursul diminetii. Avocatul Aurel Ciobanu a precizat ca i-au fost facute sase astfel de injectii.
SANATATE PRECARA. Aparatorii sirianului au invocat respectarea demnitatii umane si au cerut amanarea procesului. Totodata, aparatorii au aratat ca inca nu a fost finalizat examenul oncologic al clientului lor, dupa ce acesta a fost operat de cancer la colon. Instanta urmeaza sa faca o adresa catre Institutul National de Medicina Legala ""Mina Minovici"", deoarece cauza a suferit mai multe amanari din cauza starii sanatatii inculpatului.
La urmatorul termen, din 20 martie, ar trebui sa fie audiat prin videoconferinta si Mohammad Munaf, ghidul jurnalistilor rapiti in Irak, aflat in custodia militarilor americani. In ianuarie, Curtea dispusese reluarea procedurii de citare pe cale diplomatica a lui Munaf, care are dubla cetatenie - americana si irakiana, in vederea audierii sale prin sistem de tip videoconferinta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.