Pentru prima data in ultimul deceniu, o masina italiana a reusit sa atinga prima pozitie in topul vanzarilor de autoturisme din Occident. In luna ianuarie 2006, Fiat Punto (incluzand si Grande Punto) a facut legea nu numai pe segmentul B, unde s-
Pentru prima data in ultimul deceniu, o masina italiana a reusit sa atinga prima pozitie in topul vanzarilor de autoturisme din Occident.

In luna ianuarie 2006, Fiat Punto (incluzand si Grande Punto) a facut legea nu numai pe segmentul B, unde s-a impus cu 37.977 masini vandute, fata de Renault Clio (36.016) si Ford Fiesta (31.470), ci si pe intreaga piata europeana. Tot in ianua-rie, Fiat a vandut in Europa peste 100.000 de autovehicule de diferite tipuri, ceea ce reprezinta o crestere de 17,9% fata de perioada similara a anului trecut. Acest rezultat deosebit a fost obtinut in conditiile in care piata continentala a cunoscut o crestere de 2,2% fata de ianuarie 2005. In alta ordine de idei, Fiat Grande Punto a fost votata in Polonia drept liderul auto al anului trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.