Cand ispita, cand actor, cand model Daca un model de sex feminin e judecat dupa celebrul canon 90/60/90, in cazul barbatilor perfectiunea nu e delimitata atat de restrictiv. Si totusi exista barbati (aproape?) perfecti... Cu toate ca are

Cand ispita, cand actor, cand model

Daca un model de sex feminin e judecat dupa celebrul canon 90/60/90, in cazul barbatilor perfectiunea nu e delimitata atat de restrictiv.

Si totusi exista barbati (aproape?) perfecti... Cu toate ca are o licenta in IT management, Bogdan Vladau (26 de ani) este un model cu o cariera de succes. A fost remarcat inca de la debutul sau, in 1999, cand a prezentat pentru creatoarea Doina Levintza.
AGENTII UNA SI UNA. A lucrat apoi cu cei mai importanti creatori de moda de la noi, precum Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu, Laura Olteanu, Rita Muresan sau Catinca Roman. In 2001 a debutat si in televiziune cu reality-show-ul ""Vara Ispitelor"", unde a devenit ""ispita"" principala. A urmat apoi un rol secundar in ultimul film al lui Franco Zeffirelli, ""Callas Forever"", iar in decembrie 2002 a devenit personajul Mihnea din serialul ""In Familie"". Cariera sa in industria modelling-ului international a inceput in 2003, cand a plecat in Singapore. In scurt timp au aparut si contracte cu agentii importante din Japonia, Grecia, Milano, Malaezia, Hong Kong sau Thailanda, cu prezentari in Asia pentru Gucci, Armani, Jean Paul Gaultier, Louis Vuitton, Burberry, Ermenegildo Zegna, Francesco Smalto, Nike, Puma sau Lacoste.
SERIAL TV. De asemenea, Bogdan Vladau a avut numeroase aparitii in editoriale de moda pentru Vogue, Cosmopolitan, FHM, Esquire etc. Printre celebritatile pe care le-a cunoscut in diverse ocazii se numara David Beckham, Ronaldinho, Steven Seagal, Jackie Chan sau Giorgio Armani.
Desi un asemenea barbat este o tentatie pentru orice femeie (cu toate ca Paris Hilton, pe care a cunoscut-o iarna trecuta la o petrecere de fite din Tokyo, nu este ORICE femeie), Bogdan ii este fidel prietenei sale, Ioana Ghiran. Si ea este model de marca al agentiei Avanti Models. Cei doi au o relatie stabila de peste doi ani si se pare ca nu-i deranjeaza sa fie, din cand in cand, in locuri diferite de pe glob.
Intors la inceputul anului in tara, Bogdan a inceput deja filmarile la un alt serial pentru un post national de televiziune. Se pare ca proiectele sale nu se opresc aici, el urmand sa plece la vara la Milano, la saptamana modei pentru barbati. Asta la vista, baby!

POZA DE ALBUM. Ronaldinho, foarte aproape de Bogdan Vladau


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.