Presedintele PD, Emil Boc, s-a declarat increzator ca fuziunea PNL-PD se va realiza, in ciuda deciziei Delegatiei Permanente a PNL, apreciind ca aceasta problema ar putea fi transata ""pana la inceputul verii"". Boc a declarat ieri ca asteapta d
Presedintele PD, Emil Boc, s-a declarat increzator ca fuziunea PNL-PD se va realiza, in ciuda deciziei Delegatiei Permanente a PNL, apreciind ca aceasta problema ar putea fi transata ""pana la inceputul verii"".


Boc a declarat ieri ca asteapta din partea liberalilor o mai mare disponibilitate politica in vederea realizarii fuziunii, tinand cont de faptul ca PD a intins primul mana PNL.
""Am eliminat orice incompatibilitate doctrinara cu PNL si am propus un calendar pragmatic pentru fuziune. Sunt increzator in sansele fuziunii, dar cred ca este nevoie pentru realizarea acestui obiectiv de actiuni comune. Pana la inceputul verii ar trebui sa transam aceasta problema, sa stim clar daca se face sau nu"", a afirmat Boc. Liderul PD a declarat ca nu este de acord cu afirmatiile unor lideri liberali potrivit carora nu sunt intrunite conditiile pentru fuziune.
DIFERENTE. Ludovic Orban declara ca fuziunea este imposibila pe viitor. Orban a iesit din nou la rampa pecetluind subiectul ""Nu vad posibila fuziunea cu PD intrucat: Suntem diferiti. De ce partidele liberale din Marea Britanie si Germania nu vorbesc de fuziune cu popularii sau cu crestin-democratii? Ce incredere sa avem in democrati cand Patriciu este adus la Parchet exact in ziua cand noi decidem asupra fuziunii? Chiar Tariceanu este presat sa fuzionam sub amenintarea transformarii sale din martor in invinuit, in dosarul Rompetrol. PNL este ultima frontiera impotriva unui regim autoritar si nedemocratic si trebuie sa ramana asa cum este"", a conchis Ludovic Orban, cu trimitere indirecta la Traian Basescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.