Stelistul Mirel Radoi a venit ieri in fata presei alaturi de selectionerul Victor Piturca si a recunoscut ca n-a avut acceptul acestuia sa plece din cantonament inaintea meciului cu Olanda. Imaginea, care in urma cu o luna ar fi putut parea de nec

Stelistul Mirel Radoi a venit ieri in fata presei alaturi de selectionerul Victor Piturca si a recunoscut ca n-a avut acceptul acestuia sa plece din cantonament inaintea meciului cu Olanda.

Imaginea, care in urma cu o luna ar fi putut parea de neconceput, stelistul Radoi alaturi de Victor Piturca, a devenit realitate de ieri, cand cei doi au venit impreuna la conferinta de presa care a urmat reunirii lotului.
SATISFACUT. Piturca a fost primul care a vorbit: ""Pentru a nu lasa ceva neterminat, l-am adus aici pe Mirel Radoi. Eu am avut deja o discutie cu el in aceasta dimineata. Eu unul consider acum lucrurile definitiv inchise, chiar daca la un moment dat m-am simtit tradat de el, pe care l-am considerat drept unul din copiii mei de suflet. Eu l-am adus la Steaua si am muncit impreuna timp de cinci ani. Pentru mine, lucrurile au fost foarte simple. Daca ar fi recunoscut cum au stat cu adevarat lucrurile, totul s-ar fi terminat mult mai repede. Echipa nationala are nevoie de Mirel Radoi"", a declarat Piturca.
DEMN. Desi nimanui nu-i este usor sa recunoasca atunci cand a mintit, Radoi s-a descurcat onorabil. ""M-am temut ca n-am sa mai ajung niciodata la echipa nationala. Nu am avut voie sa plec din cantonament, recunosc acum acest lucru. Trebuie sa fac tot posibilul sa recastig increderea selectionerului. Imi pare rau ca s-a ajuns pana aici. Din punctul meu de vedere, mai grav a fost faptul ca am insistat sa sustin ca am avut permisiunea antrenorului sa plec inainte de meciul cu Olanda"", a spus fotbalistul.

GHINION. Goian e lovit si rateaza lotul


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.