""Nici n-am trait spre a nu jigni pe nimeni/ Mi-a prins in radacini genunchii/ Si-mi trece viata incercand sa-mi cresc/ La capetele aripilor unghii..."". Va amintiti, desigur, de Nica Zaharia, de ""eclipsa"" ei sau de ""Galbena gutuie,/ Dulce, amarui
""Nici n-am trait spre a nu jigni pe nimeni/ Mi-a prins in radacini genunchii/ Si-mi trece viata incercand sa-mi cresc/ La capetele aripilor unghii..."". Va amintiti, desigur, de Nica Zaharia, de ""eclipsa"" ei sau de ""Galbena gutuie,/ Dulce, amaruie, / Lampa la fereastra, / Toata iarna noastra""... Dupa ce-a petrecut o vara cu FOLK YOU!, domnita Nica s-a stabilit definitiv in Romania, renuntand la Australia. Acum este profesoara de limba engleza la Universitatea din Galati, dar n-a pus chitara-n cui! Compune printre picaturi, antrenandu-se pentru FOLK YOU!, partea a doua. Folkul a dat roade si ne leaga o prietenie imposibil de dezlegat. Intr-o zi, ma astepta pe birou o lalea galbena. Era de la Nica. Desi ea se afla la Iasi, a reusit sa-mi daruiasca o floare. Floare de folk! (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.