""Loose"" este titlul viitorului CD al talentatei interprete din Canada, preconizat pentru luna mai. Potrivit unui obicei devenit ""clasic"", ea a lucrat la acest disc cu o serie de artisti, diferiti ca orientare muzicala. Asimilata muzicii latin
""Loose"" este titlul viitorului CD al talentatei interprete din Canada, preconizat pentru luna mai.

Potrivit unui obicei devenit ""clasic"", ea a lucrat la acest disc cu o serie de artisti, diferiti ca orientare muzicala. Asimilata muzicii latino, Furtado a colaborat cu faimosul producator hip-hop Pharrell Williams (The Neptunes), cu Chris Martin ? solist vocal, chitarist si pianist la Coldplay, cu producatorul Nellee Hooper (No Doubt, Madonna) si cu Timbaland, celebru rapper american, producator de R & B si hip-hop. Despre album, Nelly Furtado spune: ""A fost o experienta idilica, fiecare a facut ce a vrut si, datorita multiplelor influente, a iesi un nou gen de muzica, pe care l-am numit punk-hop"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.