Noua colectie Dior Homme, gandita de designerul Hedi Slimane, abandoneaza stilul rock din ultimele sezoane pentru tinute couture din catifea, satin sau blana de vulpe. O colectie pentru barbatul modern, o colectie couture, deoarece, asa cum martu
Noua colectie Dior Homme, gandita de designerul Hedi Slimane, abandoneaza stilul rock din ultimele sezoane pentru tinute couture din catifea, satin sau blana de vulpe.

O colectie pentru barbatul modern, o colectie couture, deoarece, asa cum marturiseste Slimane, Dior inseamna couture in primul rand, iar pentru barbati nu exista ateliere specifice. Versiunea masculina a couture-ului in viziunea lui Slimane, cuprinde jachete in stil bolero brodate cu perle, trench-uri si pantaloni tigareta, smoking-uri si fracuri, pulovere din lana cu paiete sau pietre pretioase, cravate legate ca si papioanele, camasi cu volane, mantii cu maneci de liliac.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.