Ioan Becali (foto) va renunta si la statutul de presedinte, si la cel de actionar al clubului. ""Ne-am despartit pe cale amiabila, ca niste oameni civilizati. Actionarii vor trebui in decurs de o saptamana sa gaseasca o modalitate sa-i returneze
Ioan Becali (foto) va renunta si la statutul de presedinte, si la cel de actionar al clubului.

""Ne-am despartit pe cale amiabila, ca niste oameni civilizati. Actionarii vor trebui in decurs de o saptamana sa gaseasca o modalitate sa-i returneze lui Ioan Becali investitia pe care acesta a facut-o la Dinamo"", a declarat Badea pentru site-ul dinamomania.net. Becali ar urma sa primeasca de la ceilalti actionari suma de 700.000 de dolari. ""Probabil ca organigrama de conducere a clubului va suferi modificari. Odata ce o decizie va fi adoptata, toti actionarii vor avea responsabilitatea aplicarii ei"", a explicat Nicolae Badea. Plecarea de la echipa a antrenorului Esteban Vigo a fost infirmata de presedintele CA. ""Vigo si Ortega au contracte pe sase luni cu Dinamo si nu cu Ioan Becali sau cu Nicolae Badea. Ei au venit pentru a face performanta si vor continua la Dinamo. Orice angajat al clubului e judecat prin prisma responsabilitatilor ce-i deriva din obligatiile contractuale"", a mai spus Badea. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.