Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan, editia 2006, va debuta in luna aprilie, primele doua etape urmand sa se dispute la Campulung Muscel. PROBE. Pana atunci, pilotii isi pregatesc masinile, la fel facand si Constantin Rusu, din Braso
Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan, editia 2006, va debuta in luna aprilie, primele doua etape urmand sa se dispute la Campulung Muscel.


PROBE. Pana atunci, pilotii isi pregatesc masinile, la fel facand si Constantin Rusu, din Brasov, multiplu campion national al acestei probe. ""Daca nu apare vreo minune, voi concura tot cu masina mea, un Volgswagen Golf Kit-Car TDI. Acum lucrez la masina, pentru a o imbunatati"", spune Rusu, considerat in lumea automobilismului de la noi din tara unul din cei mai ambitiosi piloti.
MESERIAS. Inginer proiectant de meserie, Rusu a lucrat la Uzina Metrom chiar la standul de proba, astfel ca a avut pe mana toate prototipurile de motoare care s-au facut acolo. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru brasovean, care isi prepara singur masina. De priceperea sa a beneficiat si Mihai Leu care, dupa ce a renuntat la boxul profesionist, s-a numarat printre pilotii care au participat la campionatele nationale de automobilism.
AMBITIE. In clipa de fata, marea problema a lui Constantin Rusu o reprezinta lipsa banilor. ""Chiar daca nu o sa-mi gasesc o echipa, tot voi concura in Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan. Nu pot sa stau departe de acest sport si ma voi inscrie in competitie ca particular. Am probleme in ceea ce priveste procurarea materialelor de concurs, dar voi face tot ce este posibil sa nu lipsesc de la nici o etapa si sa castig titlul de campion national"", isi prezinta Rusu planurile. (Sorin Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.