Pana la Sfintele Sarbatori de Pasti mai sunt doua luni, dar Filiala Brasov a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a pregatit deja oferte pentru turisti. Cazarea se face in pensiuni agroturistice din zonele Bran, Moe
Pana la Sfintele Sarbatori de Pasti mai sunt doua luni, dar Filiala Brasov a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a pregatit deja oferte pentru turisti.

Cazarea se face in pensiuni agroturistice din zonele Bran, Moeciu, Fundata, Sirnea, Poiana Marului, Zarnesti, Prejmer, Sacele si Bunesti, la preturi ce variaza intre 65 si 210 lei noi, in functie de numarul de margarete. Astfel, o camera la pensiunile de doua si trei margarete costa intre 65 si 90 de lei noi pe noapte, iar la pensiunile de patru si cinci margarete, intre 100 si 210 lei noi. Masa festiva de Pasti costa inca 60 de lei noi de persoana, aceeasi suma fiind necesara si pentru o zi cu pensiune completa. Amatorii de plimbari cu caruta vor mai plati 6 euro. (Rompres)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.