Politia spaniola a arestat 36 de cetateni romani membri ai unei retele de proxeneti care controlau o vasta retea de prostitutie, informeaza site-ul terra.es. Proxenetii racolau fete din Romania, in mod special tinere orfane, pe care le aduceau il
Politia spaniola a arestat 36 de cetateni romani membri ai unei retele de proxeneti care controlau o vasta retea de prostitutie, informeaza site-ul terra.es.

Proxenetii racolau fete din Romania, in mod special tinere orfane, pe care le aduceau ilegal in Spania. Acestia foloseau mijloace de o ""violenta extrema"" asupra prostituatelor, pe care ""le obligau sa se dezbrace in frig, sa intretina raporturi sexuale fara nici un mijloc de protectie si sa munceasca peste 12 ore, pana obtineau suficiente profituri"", potrivit unui comunicat al Directiei Generale de Politie. Proxenetii au comis numeroase infractiuni, printre care sechestrare, extorcare, falsificare de documente, bani si carti de credit si achizitionare de obiecte furate. Politistii au descoperit un veritabil ""laborator"" pentru falsificarea cartilor de credit, precum si 400 de carduri false. In urma operatiunii, politistii au eliberat 25 de femei care erau exploatate de proxeneti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.