De la inceputul saptamanii, sediile Casei Asigurarilor de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) sunt luate cu asalt, deoarece, de la 1 ianurie 2006, s-a schimbat modul de raportare a declaratiilor privind plata contributiilor de sanatate. Pot
De la inceputul saptamanii, sediile Casei Asigurarilor de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) sunt luate cu asalt, deoarece, de la 1 ianurie 2006, s-a schimbat modul de raportare a declaratiilor privind plata contributiilor de sanatate.

Potrivit Ordinului 221/2005, aceste documente trebuie depuse pana la 25 ale fiecarei luni. Timp ar fi fost pentru respectarea termenului. Dar noile schimbari au fost publicate foarte tarziu in Monitorul Oficial, respectiv la 16 februarie, 25 februarie fiind termenul-limita. In plus, softul abia a fost finalizat, iar personalul CASMB este total insuficient pentru a face fata asaltului. Trebuie spus ca anul trecut aceste declaratii se depuneau doar la administratiile financiare. Ceea ce - in opinia patronilor de firme si chiar a angajatilor CASMB - este solutia cea mai buna, deoarece reduce birocratia. Conducerea CASMB anunta ca s-a prelungit pana la 17 martie termenul de depunere a acestor declaratii la sediile din Strada Vasile Lascar nr.25 si Intr. Capelei 9 - 11. (Magda Marincovici)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.