Iris este greu de gasit in aceasta perioada. Legendara trupa rock se afla intr-un turneu de promovare a albumului ""Iris Maxima"". Joi seara, insa, formatia a facut o escala in Bucuresti, unde a sustinut un recital, urmand ca astazi sa plece din nou prin tara.

Cu Iris pe afis, Yellow Club a fost plin ochi. Spectatorii, toti platitori de bilete (200 de lei noi bucata), si-au pus stampila pe mana la intrare si au cerut autografe pe bilete, pe chitante ba chiar si pe tricouri, in dreptul inimii.
BUNA SEARA, PRIETENI! O galerie mica (atat cat permite capacitatea clubului) dar inimoasa, a cantat, vers cu vers, impreuna cu Iris. O seara ca intre prieteni s-a transformat din prima intr-o petrecere incendiara, care a durat pana dupa ora 1:00 noaptea. Intalnire la intensitate maxima: Cristi Minculescu &Co pe scena, iar fanii la un pas de ei. Intre doua reprize de melodii mai vechi sau mai noi, a fost sesiune de autografe. Plus fotografiile aferente, facute pe telefoanele mobile. O prezenta discreta la masa artistilor a fost chiar floarea de Iris in persoana, adica Rodica, doamna si sotia vocalistului. A tradat-o un pupic oferit lui Cristi Minculescu, inainte de-a urca pe scena. ""Sa nu crezi ce-ti spun acum, vei fi a mea oricum"", ""Baby, baby, baby, tu vei fi a mea, esti unica iubire"", ""Te voi astepta, voi veni pe strada ta / Te astept mereu, fara tine mi-e greu"" sau ""Da, da eu stiu"" au facut deliciul publicului, care nu-i mai lasa sa mai plece de pe scena. Cu prosoapele de gat, Nelu, Valter, Doru, Relu si Cristi s-au intors pentru bis cu ""Floare de Iris"", ultimul dintre ei aruncand, la final, pupici din varful degetelor. Foile pentru autografe au trecut din mana-n mana pe la toti membrii trupei. Iar bomboana de pe tort s-a dovedit a fi o blonda care i-a spus lui Minculescu scurt si cuprinzator: ""Cristi, te iubesc!"".