Antrenorul echipei de fotbal Rapid antrenor FC Brasov (2004) Din iunie 2004, antrenor principal la Rapid Varsta: 37 de ani Echipa Rapid Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei UEFA, eliminand formatia Hertha Berlin cu scorul

Antrenorul echipei de fotbal Rapid

antrenor FC Brasov (2004)
Din iunie 2004, antrenor principal la Rapid
Varsta: 37 de ani

Echipa Rapid Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei UEFA, eliminand formatia Hertha Berlin cu scorul general de 3-0. Tehnicianul Razvan Lucescu s-a declarat extrem de fericit, afirmand ca Rapid a castigat meritat meciul cu echipa germana. ""Nu imi doream sa vina mai repede pauza, ci finalul de joc. Nu mi-a fost teama ca putem pierde calificarea, pe banca esti concentrat la tensiunea jocului, nu ai timp sa te gandesti ca pierzi"", a mai spus Lucescu. Dupa cele 12 jocuri disputate pana in prezent in Cupa UEFA, Rapidul are cel mai ridicat coeficient dintre formatiile care participa in actualul sezon al competitiei. Rapidistii au obtinut noua victorii si doua egaluri, pierzand un singur joc. Totodata, echipa lui Lucescu este singura echipa din Romania care lupta pe trei fronturi: Cupa UEFA, Cupa Romaniei si Divizia A. Pentru calificarea istorica obtinuta de Rapid, Jurnalul National il declara pe Razvan Lucescu, antrenorul echipei, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.