Japoneza Shizuka Arakawa (foto) a castigat medalia de aur in proba feminina din cadrul concursului de patinaj artistic.
Clasata pe locul trei dupa programul scurt, Arakawa a reusit sa se impuna joi seara in programul liber, aducand primul tit
Japoneza Shizuka Arakawa (foto) a castigat medalia de aur in proba feminina din cadrul concursului de patinaj artistic.
Clasata pe locul trei dupa programul scurt, Arakawa a reusit sa se impuna joi seara in programul liber, aducand primul titlu olimpic Japoniei la patinaj artistic. Locul 2 a fost ocupat de Sasha Cohen (SUA), iar pe 3 s-a clasat rusoaica Irina Slutkaia. Astfel, dupa ce a obtinut aurul la perechi, dans si in proba masculina, echipa Rusiei a ratat realizarea ""Grand Slam-ului"" olimpic.
Ieri, in proba de schi fond 30 km liber, Monika Gyorgy a ocupat locul 50, ultimul loc dintre concurentele care au terminat cursa. Titlul olimpic a revenit sportivei cehe Katerina Neumannova. La slalom urias feminin, Bianca An-dreea Narea a abandonat in a doua mansa a competitiei. Campioana olimpica a devenit americanca Julia Mancuso. ROMANI IN COMPETITIE
18:30 si 20:20 Adrian Duminicel, Mihai Iliescu, Gabriel Popa, Danut Dovalciuc, Nicolae Istrate (rezerva), bob 4 persoane (mansele a III-a si a IV-a) 20:30 Katalin Kristo, short track (1.000 m)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.