Asa cum am promis, astazi va oferim detaliile referitoare la castigatorul Jakpotului de 53 de milioane, de joi, cu talonul aparut in Jurnalul National. Andrei Komory, din satul Zimand-Cuz, judetul Arad, are 34 de ani, este casatorit si are doua f
Asa cum am promis, astazi va oferim detaliile referitoare la castigatorul Jakpotului de 53 de milioane, de joi, cu talonul aparut in Jurnalul National.

Andrei Komory, din satul Zimand-Cuz, judetul Arad, are 34 de ani, este casatorit si are doua fetite, Antonia si Victoria, pe care le iubeste mai mult decat orice. De cativa ani cumpara zilnic Jurnalul National si Gazeta Sporturilor, mai mult pentru informatii decat pentru concursuri. Si intr-adevar ne-a sunat pentru anuntarea castigului cu doar trei minute inainte de ora limita, 16:00. ""Am avut atat de mult de lucru in ziua aceea. Am citit ziarele printre picaturi, dar am uitat pur si simplu de talon, de concurs. Abia pe la patru fara ceva am avut o pauza un pic mai lunga si am razuit talonul, apoi am verificat seriile castigatoare. Am verificat de cateva ori, ca nu-mi venea sa cred! Bine c-am reusit sa sun in timp util, totusi"", povesteste castigatorul.
Andrei va folosi banii pentru a termina de amenajat camera fetitelor si spune ca nici un Logan Diesel nu i-ar prinde rau. ""Insa de acum o sa razuiesc taloanele imediat ce cumpar ziarele, ca sa nu ratez nici un castig!"", concluzioneaza el.
Ieri s-a castigat si Jackpotul la Gazeta Sporturilor. Domnul Nicolae Udrea din comuna Fundeni, judetul Calarasi, este mai bogat cu 52 de milioane de lei datorita concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Gazeta si Jurnalul"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.