La finele emisiunii de la Antena 3 stand de vorba cu Elena Udrea (cum se intampla, de regula, cu toti invitatii), mi-a marturisit ca a citit, ingrozita, comentariile despre ea pe Forumul unuia dintre articolele dedicate inscrierii in PD. Am linisti
La finele emisiunii de la Antena 3 stand de vorba cu Elena Udrea (cum se intampla, de regula, cu toti invitatii), mi-a marturisit ca a citit, ingrozita, comentariile despre ea pe Forumul unuia dintre articolele dedicate inscrierii in PD. Am linistit-o. Pai sa vedeti ce scriu despre mine! Si nu o data, de doua ori pe saptamana, ci de sase ori, dat fiind ca am un editorial zilnic (exceptie facand duminica). Si in conditiile in care, la fiecare editorial iscalit de mine in varianta tiparita, sunt sute de mesaje. Dinamica mesajelor la forumul editorialelor mele e urmatoarea: sambata, 18 februarie: 300, luni, 20 februarie: 236, marti, 21 februarie: 420, miercuri, 22 februarie: 305, joi, 23 februarie: 310, vineri, 24 februarie (pana la ora 17:00, cand am expediat editorialul): 200. Asa cum am mai scris, sunt si mesaje continand opinii despre evenimentele la zi de o ascutime surprinzatoare, ce-ar merita un loc pe prima pagina a unei gazete de tinuta. Ca, de exemplu, cele semnate in aceasta saptamana: muscamaor, Alecu Porcu, Hera, Mari, Danka, Ioc, Ioana, Bogdan Papadie, Titus. Ce pacat ca nu ajung si la cititorii variantei tiparite a Jurnalului National! Oricum, eu nu numai ca le citesc, dar le si copiez intr-un folder special, pentru a le cita in editorialele mele. Sar in ochi insa mesajele injurioase. Ele spun totul despre ce-i in stare cetateanul mioritic sub protectia anonimatului. Multi dintre cei care se asaza noaptea la calculator si bat astfel de mesaje in intunericul internetului sunt, la lumina zilei, tati care-si cearta odraslele cand acestea vorbesc urat. Stiind ca nu pot fi identificati, ei isi permit sa scrie precum iscalitul Alex Muntean:
""Nu te lasi, omule, nici picat cu ceara. Debitezi, in continuare, timpenii, aberatii, care fireste culmineaza cu analizele tale de doi bani. V-ati adunat o gasca de slugoi: Cirstoi, ""Omua€™ cu laptop-ul"", Ciuvici, Ciutaci, ba il mai zapaciti de cap si pe Octavian Paler (cel putin conua€™ are o scuza - varsta) si aproape seara de seara la postul stapanului vostru (Antena 3) mintiti, denigrati, varsati laturile voastre urat mirositoare in fata a mii de telespectatori."" Am marturisit, in direct la Antena 3, c-am fost in vizita la Adrian Nastase, invitat, ca jurnalist, sa vad celebrul apartament din Zambaccian. Daca m-as fi numarat printre cei tematori de gura lumii, puteam sa refuz politicos invitatia. Sau sa nu spun c-am fost. Am spus-o. Si stiti de ce? De-al dracului! Cetateanul care se ascunde sub nick-ul, Fanul lui Base, se dezvaluie indignat ca am cumparat un buchet de flori (pentru Dana Nastase, desigur), cum face orice om civilizat cand merge in vizita la o familie:
""Bagatelizand ticalosenia idolului sau, editorialistul s-a laudat ca i-a cumparat flori. (...) Flori sa ii duca la parnaie. (...) Eu sunt un om care nu uraste oameni care nu mi-au facut ceva rau personal, nu e crestineste, dar oameni ca si Cristoiu care vin cu atat tupeu sa apere un mafiot care la randul sau incearca toate tertipurile posibile, chiar imi induce niste sentimente de ura fata de acest mafiot."" Gestul de a dezvalui la televizor c-am fost in vizita la Adrian Nastase a dat idei unor forumisti. Unul care iscaleste Civica psd scrie:
""De data asta nu mai tine, maestre, ai fost dat de gol de idolul tau, ai mers sa bei o cafea si sa preiei unele documente strict secrete care tin de siguranta nationala. Te rugam sa te prezinti cu ele la SRI, SIE, daca nu o sa sesizam procuratura. Trebuie sa fii anchetat, sa ti se faca perchezitie (...) Mai, taticule, oi fi tu destept, dar vezi ca ai devenit suspect pentru procurorii care ancheteaza cazul Zambaccian."" Daca tinem cont de felul in care lucreaza procurorii lui Daniel Morar, nu-i exclus sa-i duca mintea si la o asemenea interpretare a vizitei mele. Cine sunt in realitate oamenii astia? Niste parosi ascunsi prin hrube? Nici vorba. Cineva care iscaleste AKM expediaza, spre a fi citit si de altii, un asemenea text, luat, parca, de pe peretele wc-ului din gara:
""Bai terminatule, analfabeta e mata. Ce p. mati, e libertate, putem sa scriem ce vrem. Ce crezi ca s-au intors vremurile cand Cristoiu era redactor sef la Scinteia Tineretului. Poate se intorceau daca ar fi castigat alegerile idolul tau si al lui Cristoiu - Bombo. Terminatule. Du-te la baie si f.... uteo pe curva de mata"". La un moment dat, injurandu-ma, iscalitul AKM mi-a reprosat ca la Biblioteca Academiei mestec guma. E vorba, asadar, de un domn care frecventeaza Biblioteca Academiei. Te pomenesti c-o fi academician! Cand nu trimite mesaje pe internet!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.