Vicepresedintele PD Cezar Preda (foto) a declarat ieri ca in atentia DNA vor ajunge si fruntasi democrati, care au avut de-a lungul vremii bube in cap, informeaza Mediafax.

Preda a precizat ca, in mai multe randuri, in cadrul Biroului Permanent National al partidului i-a atentionat pe ministrii, pe secretarii de stat, dar si pe directorii de institutii descentralizate din Buzau cu privire la modul in care aleg sa faca unele afaceri. ""Nu a fost Birou Permanent sa nu se spuna: «Atentie la afaceri!». I-am chemat pe toti secretarii de stat, ministrii si i-am atentionat ca vor plati in doi ani de zile. Lucrurile ies la iveala. Cei care fura si fac ce a facut PSD o incurca"", a spus vicepresedintele PD. El a mentionat ca a avut o discutie in acest sens si cu ministrul Justitiei, Monica Macovei.
LA RAND. Cezar Preda a mai spus ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii. ""Atunci cand s-a infiintat, PNA a inceput sa faca dosare. Acum le-a venit data scadenta. Sunt dosare la greu, sa nu credeti ca nu vor fi si fruntasi pedisti care au avut de-a lungul vremii bube in cap. Nu exista asa ceva. Dosarul lui Nastase este rezultatul unei plangeri facute de deputatul Mona Musca in timpul PSD. Si a venit scadenta. Cu Patriciu a fost scandal inca din timpul PSD. Nu sunt fabricate acum"", a afirmat vicepresedintele PD.