Procurorii anticoruptie au descins ieri, pentru a patra oara consecutiv, in imobilul din Strada Zambaccian nr. 16. De data aceasta in vizorul anchetatorilor s-a aflat apartamentul in care locuieste Andrei Nastase, fiul cel mare al presedintelui Camer
Procurorii anticoruptie au descins ieri, pentru a patra oara consecutiv, in imobilul din Strada Zambaccian nr. 16. De data aceasta in vizorul anchetatorilor s-a aflat apartamentul in care locuieste Andrei Nastase, fiul cel mare al presedintelui Camerei Deputatilor.

Echipa de perchezitie a fost mult mai numeroasa decat in zilele precedente. Peste 10 persoane, unele ""inarmate"" cu camere de luat vederi, au intrat in imobil in jurul orei 9:00 si au plecat cinci ore si jumatate mai tarziu fara sa faca vreo declaratie. Procurorii anticoruptie au cercetat inclusiv balconul casei lui Andrei Nastase si au filmat in amanunt gemurile termopan. Acestia au descins pentru prima oara luni la imobilul din Strada Zambaccian, in care locuiesc Dana si Adrian Nastase, Andrei Nastase si avocata Marieta Anastasescu. Ei au ""scotocit"" fiecare apartament, cu mandate de la judecator. Mai putin pe cel al fostului premier, deoarece pentru perchezitionarea acestuia este necesar avizul dat de plenul Camerei Deputatilor. Miercuri, Comisia juridica a Camerei a respins solicitarea DNA transmisa si sustinuta de ministrul Justitiei, Monica Macovei. Potrivit Regulamentului, solicitarea si raportul comisiei vor fi trimise grupului parlamentar PSD si apoi vor fi supuse dezbaterilor si votului plenului Camerei. In urma cu doua zile, seful anticoruptiei, Daniel Morar, declara ca subalternii sai stiu exact ce cauta si de altfel au si gasit. Din putinele date ajunse la cunostinta presei, procurorii cerceteaza provenienta geamurilor termopan din apartamentele cu pricina. Pentru acestea, liderul PSD Adrian Nastase a fost invinuit de luare de mita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.