FRF a anuntat ieri concluziile anchetei in cazul transferului lui Bratu la Galatasaray, fostii impresari Ioan Becali si Gica Popescu, dar si clubul Rapid fiind amendati.

Comisia pentru acordarea licentei agentilor de jucatori din cadrul FRF i-a amendat pe Ioan Becali si pe Gica Popescu cu cate 40.000 de dolari, gruparea giulesteana trebuind sa suporte si ea 20.000 de dolari. De asemenea, lui Ioan Becali i s-a retras licenta de agent de jucator, pe care oricum nu o mai detinea. In schimb, s-a constatat ca impresarul Victor Becali nu a incalcat regulamentul de agenti de jucatori si nu i s-au mai aplicat sanctiuni.
ANCHETA. Sesizata de presa, FRF a inceput o ancheta in legatura cu sumele de bani incasate in urma transferului, fostii impresari Ioan Becali si Gica Popescu fiind banuiti ca ar fi primit, in mod ilegal, doua milioane de dolari in urma trecerii lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray Istanbul. Conform unui document remis de clubul turc la FIFA, Ioan Becali a primit suma de 500.000 de dolari, iar Gica Popescu, un milion de dolari. De asemenea, Gica Popescu a mai primit, in numele clubului Rapid, 600.000 de dolari. Direct in contul giulestenilor au fost virati doar 630.000 de dolari, iar Tractorul Brasov, grupare unde a fost format atacantul, a incasat aproape 20.000 de dolari, indemnizatia de solidaritate. Cazul a intrat si in atentia Garzii Financiare.