Laptele praf pentru sugarii din Bucuresti va fi distribuit in cel mai scurt timp, licitatia electronica organizata in acest scop fiind in plina desfasurare, a informat Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti (DSPMB). Copiii cu varst
Laptele praf pentru sugarii din Bucuresti va fi distribuit in cel mai scurt timp, licitatia electronica organizata in acest scop fiind in plina desfasurare, a informat Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti (DSPMB).

Copiii cu varste de pana la un an, care nu pot fi alaptati din diverse motive, vor beneficia in perioada urmatoare de 18.760 de kilograme de lapte praf.
In ultima perioada s-au inregistrat disfunctionalitati in distributia laptelui praf, motiv pentru care conducerea DSPMB a hotarat identificarea modalitatilor de remediere a acestei situatii.
Potrivit DSPMB, cantitatea mare de lapte praf distribuita anul trecut in Bucuresti prin acest program releva faptul ca 70% dintre mame nu au putut alapta, copiii acestora consumand lapte praf. Specialistii considera ca acest fapt ridica semne de intrebare asupra modului de prescriere si distribuire a laptelui praf.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.