Celebrul actorul Peter Oa€™Toole va deschide Balul Operei Nationale, eveniment anuntat pentru data de 4 martie, de la ora 20:00. ""Este o ocazie mondena, la care societatea se poate etala"", a declarat Catalin Ionescu Arbore, directorul Ope
Celebrul actorul Peter Oa€™Toole va deschide Balul Operei Nationale, eveniment anuntat pentru data de 4 martie, de la ora 20:00. ""Este o ocazie mondena, la care societatea se poate etala"", a declarat Catalin Ionescu Arbore, directorul Operei Romane.
TINUTA OBLIGATORIE. Irina Budrina-Geels, organizatoarea evenimentului, si-a exprimat dorinta ca acest bal sa devina o traditie si in Romania. Ea s-a mai implicat in astfel de evenimente la Moscova, dar si la Budapesta, asa ca e omul potrivit la locul potrivit. Balul va incepe cu primirea invitatilor, dupa care urmeaza prezentarea debutantilor. Conform traditiei, tinerele cupluri de dansatori trebuie sa poarte tinuta obligatorie. Mai exact, fetele se vor imbraca in rochii albe si lungi, iar baietii in frac sau in uniforma militara. Fiind o editie ""promotionala"" a balului, tinerii nu vor fi obligati sa plateasca taxa de inscriere. Ceea ce anul viitor nu se va mai repeta: ""Criteriile de alegere a debutantilor au fost tineretea si frumusetea"", a declarat Irina. Dupa ce perechile de dansatori, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, isi vor face numarul, undeva, spre miezul noptii, vor fi alesi printul si printesa balului, moment in care vor fi prezentate si ""cadrilurile in miez de noapte"". Cei care vor sa priveasca toate aceste scene de poveste vor fi nevoiti sa-si cumpere bilet de intrare. Al carui pret variaza intre 100 si 500 de euro. Pentru ca avem un invitat de onoare, actorul Peter Oa€™Toole fiind foarte indragit si de romani, organizatorii s-au straduit sa iasa totul ca la carte, in acest bal investindu-se fabuloasa suma de 250.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.