OSCILATOR. Petrecaretii sunt invitati vineri, 24 februarie, de la ora 23:00 la Spider. Dj Latam, Thornado, Mell_o_Dee si Add-on va vor trece prin mai multe genuri muzicale: progressive, psy si electro. Duminica, de la ora 19:00, va puteti relaxa la un nou eveniment ""Chill and Bar"", cand vor mixa pentru voi DJ Latam si Exaybachay. (M.N)
ELECTRO. Noptile pline de muzica electro continua la Frame Club. Sambata, 25 februarie, DJ Said va mixa pentru voi mult electro si break. ""Copilotul"" lui Said in aceasta saptamana este Marika. (M.N)
MARGENTO. In urma invitatiei primite din partea Adelaide Fringe Festival, Margento va reprezenta Romania si Europa de Est la editia din 2006 a celui de-al doilea festival de aceasta factura din lume, care va avea loc intre 24 februarie si 10 martie. Trupa va sustine o serie de cinci spectacole sub numele de ""Musical Paintings Out Of the Poetry Oven"". Repertoriul contine cinci piese noi care vor face parte din al doilea album Margento, ce va aparea in luna mai. (R.G.)
DRAGOBETE. In aceasta seara, de la ora 21:00, de Dragobete, Club A te provoaca sa iubesti romaneste. Doua concerte inedite sustinute de Blazzaj si Urma. Pentru Blazzaj, iubirea este uneori sursa de inspiratie. Urma vine cu rock acustic elaborat si mare pofta de a canta. Ca de obicei, concertul Urma inseamna surprize. Pentru ca de fiecare data iese altfel. Surpriza serii: marele premiu - un cocos motat. (R.G.)
TANGO. Anca Parghel si Orchestra El Tango vor sustine duminica, 26 februarie, si respectiv 5 martie doua concerte speciale ""de martisor"". Iubitorii de gen sunt asteptati la Caf... & Terrace (Franklin 12).
WEEK-END. In acest week-end, Pro FM este prezent la Ice Meeting Action. La 25 si 26 februarie, canionul Sapte Scari din Muntii Piatra Mare (Brasov) va fi locul de intalnire pentru pasionatii de catarari. Duminica, 26 februarie, se inaugureaza telescaunul din Sinaia! De la ora 9:00 dimineata incepe distractia. Muzica va fi asigurata de DJ-ii ProFM. Cei care raman in Bucuresti au parte de un week-end agitat. Vineri, 24 februarie, in clubul Studio Martin se vor aduna cei mai buni DJ din Romania: DJ Rhadoo, Pagal si Internullo vor face legea. Iar maine, tot in Studio Martin, Pro FM te cheama la un party semnat Steve Bug si Pedro. (R.G.)
KISS LIVE. In aceasta seara, in Club Prometheus parcheaza baietii de la Taxi, maine la Kiss FM Ski After Hours pe partia Sorica din Azuga, Pepe & Moni-k sunt pregatiti pentru un week-end plin de zapada. Tot maine, la Sarbatoarea Iubirii Kiss FM, care va avea loc la Romexpo, Stefan Banica Jr, Holograf, 3 SudEst, Heaven, Anda Adam, Morandi, Mandinga, Fly Project, Activ, Impact, Ackent, Serban Huidu si Mihai Gainusa isi dau intalnire cu toti indragostitii. (R.G.)
INAUGURARE. Corina, Ca$$a Loco si Anda Adam vor inaugura in aceasta seara seria de spectacole la Centrul Cultural Otopeni de la ora 18:00. Evenimentul reprezinta o premiera, deoarece, incepand de la 24 februarie, in fiecare seara de concert va fi prezentat un artist nou. Primul nume este Yarabis, un tandem 100% tanar si masculin. I.C.TIU si Fillip isi doresc sa dea lovitura in zona house-dance, motiv pentru care lucreaza intens la primul album si clip. (R.G.)