Anca Parghel si Orchestra ""El Tango"" vor sustine duminica, 26 februarie, si duminica, 5 martie, doua concerte de tango ""de martisor"". Evenimentele fac parte din deja cunoscutele milongas organizate de clubul de tango argentinian El Tango s
Anca Parghel si Orchestra ""El Tango"" vor sustine duminica,
26 februarie, si duminica, 5 martie, doua concerte de tango ""de martisor"".


Evenimentele fac parte din deja cunoscutele milongas organizate de clubul de tango argentinian El Tango si Caf... & Terrace (fosta Braserie Cina, langa Ateneul Roman) si vor incepe la ora 18:00 cu lectii de tango de o ora.
EVENIMENT. ""Vocea"" care va interpreta tangouri, tango-valsuri si milonga apartine Ancai Parghel, una din cele mai mari voci de jazz din Europa. Solista a imbratisat de curand muzica de tango si doreste sa se specializeze in acest gen de muzica. Orchestra ""El Tango"" este denumirea sub care diversi muzicieni se intalnesc pentru a canta tango la evenimentele organizate de clubul ""El Tango"". Componenta formatiei este: Alexandru Nuca - bandoneon, Ciprian Parghel - contrabas, Cristina Chiselev - vioara, si Tudor Anghelescu - chitara. Orchestratia ii apartine lui Alexandru Nuca. Clubul ""El Tango"" pregateste noi evenimente in Bucuresti: Festivalul ""Saptamana tangoului argentinian"", Editia a II-a (30 aprilie-7 mai 2006) si Festivalul ""Aleea de Tango"", in fiecare sambata si duminica, in perioada 20 mai-17 septembrie 2006, in Parcul Cismigiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.