Reprezentanta in instanta a Asociatiilor ""Cutu, cutu"" si ""Bruno Pet"" avocat presedintele Asociatiei Femeilor de Cariera Juridica din Romania Boschito, cainele suspectat ca, in ultimele zile ale lunii ianuarie, ar fi provocat moartea unui j

Reprezentanta in instanta a Asociatiilor ""Cutu, cutu"" si ""Bruno Pet""

avocat
presedintele Asociatiei Femeilor de Cariera Juridica din Romania

Boschito, cainele suspectat ca, in ultimele zile ale lunii ianuarie, ar fi provocat moartea unui japonez pe o strada din centrul Bucurestiului, a fost ieri aparat de avocatul Paula Iacob in fata instantei Judecatoriei Sectorului 3. Avocatul lupta pentru a salva catelusa de injectia letala, in calitate de reprezentant al asociatiilor ""Cutu, cutu"" si ""Bruno Pet"" care au solicitat adoptia ei. ""Am acceptat, din omenie si dragoste pentru animale"", declara Paula Iacob. ""Femela, cu ochi blanzi si cu inima sensibila, care ar putea ceda in cazul unui verdict nedrept al instantei"", a pledat avocatul. ""Este adevarat, nu da lapte, nu da carne, nu da oua, dar ne serveste cu buna credinta. Trebuie sa deschidem un drum care sa arate ca noi, romanii, nu suntem hingheri"", a mai sustinut Paula Iacob. Pentru ca pledeaza pentru o cauza adusa pentru prima data in fata instantelor romanesti, Jurnalul National o declara pe Paula Iacob ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.