Barcelona a facut un pas imens spre calificarea in sferturi dupa ce a invins cu 2-1 pe Chelsea, pe un Stamford Bridge scufundat in noroi. Jose Mourinho n-a reusit sa incurce socotelile Barcelonei, ba chiar a iesit pagubit. A pierdut primul meci pe

Barcelona a facut un pas imens spre calificarea in sferturi dupa ce a invins cu 2-1 pe Chelsea, pe un Stamford Bridge scufundat in noroi.

Jose Mourinho n-a reusit sa incurce socotelile Barcelonei, ba chiar a iesit pagubit. A pierdut primul meci pe Stamford Bridge de cand i-a preluat pe londonezi si, mai rau, e aproape de ratarea calificarii in sferturi.
TRISOR. Portughezul nu inceteaza insa sa surprinda. Dupa ce a incercat sa-i incurce pe catalani cu un gazon aproape impracticabil, tot el l-a facut trisor pe Lionel Messi pentru ca a provocat, in minutul 37, eliminarea lui Del Horno. ""Cum se spune la a trisa in catalana? Barcelona este un oras cultural, cu multe teatre importante, iar acest baiat a invatat foarte bine sa joace teatru"", crede Mourinho, care a adaugat in mod ironic ca se gandeste sa mearga cu rezervele la returul de pe Camp Nou, daca tot nu are nici o sansa. La randul sau, Frank Rijkaard a apreciat ca nu eliminarea lui Del Horno, ci golul lui Chelsea i-a ajutat cel mai mult pe elevii sai. ""Am vazut o schimbare de mentalitate la jucatorii mei dupa acel gol"", a spus olandezul. Rijkaard a adaugat ca partida de miercuri a fost una speciala: ""A fost un meci tratat cu multa tensiune de mass-media. Ne-am creat ocazii si am invins, desi nu a fost cel mai bun joc al nostru. Terenul si Chelsea nu
ne-au lasat sa jucam bine"".

NEBUNIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.